Aquest taller està dirigit a tots els que han fet la formació amb Carles Monereo i Núria Suñé. Alhora, també es poden apuntar els que han fet la formació amb els coordinadors d’avaluació competencial de cada col·legi.
OBJECTIUS
Identificar els aspectes metodològics i de gestió de l’aula que afavoreixen una educació per competències.
Assessorar a l’equip directiu sobre els principis, característiques i condicions de l’avaluació competencial, formativa i inclusiva.
Aportar instruments, mètodes i estratègies que permetin a l’equip directiu orientar a l’equip docent en la revisió i elaboració de proves d’avaluació competencials, formatives i inclusives.
CONTINGUTS
Els supòsits teòrics de partida.
El projecte GAPPSISA, la nostra experiència.
Aplicació a una prova d’avaluació real.
Estratègies per la seva implantació al centre.
Problemes i incidents freqüents en l’avaluació.
Debat
METODOLOGIA
Les sessions constaran d’una part teòrica i una pràctica, treballant sempre a partir de diferents casos en els quals els professors hauran d’aplicar els recursos proposats. Es combinarà les explicacions del ponent amb una metodologia dinàmica i participativa.
FORMADORA
Núria Suñé és llicenciada en Psicologia amb un Màster en Psicologia Infantil i Juvenil (AEPCC) i un Màster Interuniversitari en Psicologia de l’Educació (MIPE).
Doctoranda en Psicologia de l’Educació.
Actualment desenvolupa la seva tasca a Blanquerna (Universitat Ramon Llull) essent directora del Centre Future (www.centrefuture.com) i assessora de Sintedi (www.sintedi.com)
Com a línies d’investigació trobam les següents:
-La Formació de la Identitat de l’Investigador Novell.
-Impacte de les xarxes de desenvolupament professional en
-la Identitat Investigadora.
-Impacte dels esdeveniments significatius en la Identitat Investigadora.
ACTIVITAT DE TRANSFERÈNCIA
Introduïr l’ús de les competències claus al llarg de les diferents sessions i/o activitats, com a elements que incideixen en el procés de l’alumnat i no únicament en el caire finalístic i avaluatiu |