Dinamitza el teu projecte de primària amb les TAC

 

Juan Carlos Campos

 • Juan Carlos Campos és Graduat en Enginyeria Informàtica i Màster en programari lliure. Actualment és professor de TIC a 1r de batxillerat i tutor del CFGM de sistemes microinformàtics i xarxes al centre Sant Josep Obrer. A més, és professor tutor del centre associat de la UNED Illes Balears on realitza cursos de formació d’informàtica i, des de novembre de 2017, és un dels pocs Google for Education Certified Trainer que hi ha a les Illes Balears. Té més de 10 anys d’experiència en formació.
  El podeu trobar a xarxes socials a: @jccampos81

Objectius

 • Conèixer i aplicar metodologies actives que facilitin el treball competencial.
 • Aprofundir en el treball per projectes i aprenentatge cooperatiu en les etapes de primària.
 • Desenvolupar la creativitat amb el disseny d’activitats TAC.
 • Utilitzar aplicacions educatives com a eina de treball a l’aula.

Continguts:

 • Treball per competències a l’etapa de primària.
 • Aprenentatge cooperatiu i TAC.
 • Aprenentatge basat en projectes i TAC.
 • Revisió de diferents plataformes online per dinamitzar el treball per projectes dins l’aula.

Metodologia

S’utilitzaran metodologies innovadores d’aprenentatge que facilitin als mestres planificar el treball per competències així com el treball per projectes, l’aprenentatge cooperatiu, l’aprenentatge experiencial, l’aprenentatge basat en problemes o l’aprenentatge amb sentit. Es durà a terme un treball actiu, col·laboratiu i vivencial que facilitarà l’adquisició d’aprenentatges als alumnes.

Activitat de transferència

Els assistents hauran de realitzar una proposta d’avaluació dins del marc ILE i competencial d’una part de la seva matèria d’aplicabilitat directa i de tal forma que serveixi de model transferible a anàlogues matèries i currículums d’altres matèries i cursos de l’etapa.Aquesta activitat s’ha de realitzar per tal d’aconseguir la homologació de Conselleria.

Proposta d’activitat: Disseny d’un projecte interdisciplinar per aplicar a l’aula utilitzant la plantilla Canvas, tot enriquint-la amb les eines TAC treballades durant el taller. Haurà d’incloure un mínim de quatre eines associades a diferents dinàmiques i, com a mínim, n’hi haurà una per a dinamitzar l’autoavaluació de l’alumnat.

Avaluació per accedir a la certificació d’aprofitament 

En acabar la formació el professorat haurà de respondre correctament un qüestionari online d’avaluació. La realització d’aquesta prova online és obligatòria per a poder bonificar el cost del taller. [Reial decret 694/2017, de 3 de juliol, pel qual es desplega la Llei 30/2015, de 9 de setembre, per la qual es regula el sistema de formació professional per a l’ocupació en l’àmbit laboral].

Lloc, dates i horari:

Sant Josep Obrer (C/Sebastià Arrom 3, 07008 Palma)

Dijous 27 de juny de 9h a 14h

Divendres 28 de juny de 9h a 14h

Formulari d’inscripció