Coaching educatiu II

En aquest curs de coaching educatiu aprofundirem en l’educació emocional. Per a ells, adquiriràs eines per gestionar l’estrès i l’exigència del dia a dia a l’aula. T’ajudarem a resoldre situacions de conflicte i de gestió emocional. A més, també treballarem tècniques de motivació i llenguatge positiu que t’ajudaran a fomentar un ambient propici per a l’aprenentatge dels teus alumnes. D’altra banda, treballarem la Intel·ligència social perquè guanyis eines comunicatives. En aquest curs, la finalitat és extreure el teu màxim potencial com a docent, perquè al seu torn, puguis motivar i aconseguir el major rendiment escolar i personal dels teus alumnes

Objectius:

-Aprofundir en l’educació emocional.

-Treballar la intel·ligència social per guanyar eines comunicatives.

-Desenvolupar tècniques de motivació i llenguatge positiu.

Continguts:

MÒDUL 1: GESTIÓ EMOCIONAL o El cervell emocional
o Por, ira, tristesa, enuig i frustració
o Tècniques per gestionar les emocions de forma més
adaptativa
MÒDUL 2: MOTIVACIÓ
o Què és la motivació?
o Motivació intrínseca i extrínseca
o Tècniques per aconseguir l’automotivació
MÒDUL 3: COMUNICACIÓ o Anàlisi transaccional
o Aplicació pràctica
MÒDUL 4: POSADA EN PRÀCTICA DE LES EINES

o Aplicació mitjançant casos pràctics.

Metodologia:

El curs es desenvolupa amb eines i tècniques de coaching amb un enfocament pràctic i vivencial: Pla d’acció, jocs de rol, dissociacions, exercicis de respiració, visualitzacions, pràctiques introspectives, exercicis de confiança, etc.

Responsables del taller: 

  • Sonia Barceló, Llicenciada per ADE amb especialitat en recursos humans.(Universitat Ramon Llull, Barcelona). Coach experta per l’Institut Europeu de Coaching de Madrid. Especialista en coaching educatiu, personal i intel·ligència emocional. Practitioner en PNL (Instituto Potencial Humano, Madrid). Co-fundadora de Coaching Project Mallorca.
  • Lina Beltrán, llicenciada en psicologia i counselling per Richmond University, Londres. Postgrau en coaching (CoachVilas, Palma de Mallorca). Especialista en coaching educatiu, personal i intel·ligència emocional. Màster en Psicopatologia i Salut (UNED). Màster en Trastorns de la conducta alimentària (Centro de psicología Bertrand Russell, Madrid). Practitioner en PNL (Instituto Potencial Humano, Madrid). Co-fundadora de Coaching Project Mallorca.